OLEJ PACZULOWY ETERYCZNY PATCHOULI

7,63799,20 Cena brutto

Na stanie

Wyczyść
Compare
SKU: 115902198176633-1-1-2-1-1-1-1 Kategoria: Tags: , , ,

OLEJ PACZULOWY PATCHOULI

Olejek eteryczny z paczuli destylowany na parze z suszonych liści kwiatu paczuli. Słodki i bogaty aromat, olejek ten jest preferowanym składnikiem perfum, dyfuzorów pokojowych i mydeł. Jego kuszący zapach jest doskonałym dodatkiem do Twojej następnej receptury. Dzięki podnoszącemu na duchu aromatowi, Patchouli doskonale nadaje się do masowania przeciwzapalnego, dlatego świetnie sprawdza się w mieszankach do masażu.

Zapach olejku paczulowego jest bogaty, ziemisty i uziemiający. W perfumerii i perfumach paczula jest nutą bazową, która działa jak utrwalacz i utrwala mieszankę. Jego aromat nadaje się do mieszanek unisex i męskich. Może działać jak afrodyzjak. Paczula jest często kojarzona z hipisami i latami 60. XX wieku. Dlatego niektóre osoby mają negatywne konotacje oleju, ale radzę zachować otwarty umysł podczas oceny i pracy z olejem. Zwłaszcza w małych proporcjach olejek paczulowy jest tak pięknym, bogatym, zmysłowym olejkiem do pracy. W pielęgnacji skóry i włosów olejek paczulowy to wspaniały produkt, który warto mieć pod ręką. Jest pomocny w przypadku większości typów skóry, od suchej, popękanej po cerę tłustą i trądzikową. Osoby z egzemą, łuszczycą a także łupieżem twierdzą, że szczególnie pomocna jest dla nich paczula. Emocjonalnie olejek eteryczny z paczuli działa uspokajająco i uziemiająco. Duchowo był używany samodzielnie lub w mieszankach podczas modlitwy i medytacji.

Olej eteryczny paczulowy i jego właściwości

Słodki i bogaty aromat.

Popularny aromatyczny olejek eteryczny w produktach uspokajających, takich jak maseczki na mięśnie i mieszanki do masażu.

Posiada działanie przeciwzapalne.

Uwaga: Nigdy nie używaj czystych olejków na skórę bez rozcieńczenia, nigdy nie używaj wewnętrznie, a także trzymaj z dala od dzieci i oczu. Przede wszystkim zawsze sprawdzaj, czy nie ma żadnych problemów medycznych, które mogłyby spowodować problem. Poszukaj pomocy, jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości.

Technicznie

Wytwarzany jest poprzez poprzez fizyczną ekspresję skórki pomarańczowej.

INCI: Pogostemon Cablin Leaf Oil
Olej eteryczny paczulowy pochodzi z: Indonezja

Numer CAS: 8014-09-3 / 84238-39-1
Numer EINECS: 282-493-4

Olej konfekcjonujemy:
7ml – butelka szklana ciemna, nakrętka z pierścieniem gwarancyjnym i kroplomierzem
50ml – butelka szklana ciemna, nakrętka z pierścieniem gwarancyjnym i kroplomierzem
100ml – butelka szklana ciemna, nakrętka z pierścieniem gwarancyjnym i kroplomierzem
1000ml – butelka hdpe, nakrętka z pierścieniem gwarancyjnym
5kg-25kg – kanister

Zobacz również: Oleje eteryczne
Olej eteryczny paczulowy możesz kupić również na Allegro: Link

Wszystkie produkty oczywiście pakujemy w kartony. Ze względu na to że w paczki pakujemy butelki szklane z płynami, dlatego owijamy je folią bąbelkową.

Informacje dodatkowe

Waga0,16 kg
Stan

Nowy

Marka

ARTMADE

Waga (z opakowaniem) [kg]

0.16

Kod produktu

663

EAN

5902198176633

Opakowanie

7, 50, 100, 5

Wybierz

,

Napisz pierwszą opinię o "OLEJ PACZULOWY ETERYCZNY PATCHOULI"

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Reviews

Nie ma jeszcze recenzji.

Translate »

Kategorie

paczulowy

OLEJ PACZULOWY ETERYCZNY PATCHOULI

7,63799,20 Cena brutto

Dodaj do koszyka