OLEJ KOKOSOWY RAFINOWANY

11,89 501,10  Cena brutto

Na stanie

Wyczyść
Compare
SKU: 15902198170754-1 Categories: ,

OLEJ KOKOSOWY RAFINOWANY

ARTMADE prezentuje olej kokosowy, rafinowany, który jest powszechnym składnikiem wielu zastosowań kosmetycznych ze względu na jego stabilność i zdolność do zmiękczania skóry po nałożeniu na ciało. Jego naturalna forma jest składnikiem podobnym do masła, który zapewnia zarówno jedwabiście gładkie rezultaty po nałożeniu zarówno na skórę, jak i włosy. Jest to najpopularniejszy ze wszystkich olejów kokosowych ze względu na jego funkcjonalność i prostotę formułowania. Jest to również najtańszy z nich wszystkich! Jeśli chcesz, aby kokos w twoim preparacie działał jako prosta baza / nośnik lub olej do masażu, jest to gatunek dla Ciebie.

Oprócz wielu korzyści zdrowotnych, powinien również odgrywać ważną rolę w rutynowej pielęgnacji skóry i włosów. Od wieków jest stosowany w wielu krajach zarówno do pielęgnacji skóry, jak i włosów. Na przykład badanie wykazało niedawno, że olej kokosowy może pomóc w zapobieganiu uszkodzeniom włosów. Jest popularnym składnikiem wielu szamponów i odżywek, a także służy do zwalczania łupieżu. Stosowany przez wiele osób jako doskonały środek nawilżający i zawiera wiele składników odżywczych, które są zdrowe dla skóry (takich jak witamina E i K). Często stosowany w leczeniu zarówno suchej skóry, jak i zapalenia skóry.

Jest niezwykle wszechstronny; możesz włożyć łyżeczkę do koktajli, a nawet stworzyć z niej własną pastę do zębów! Istnieją dosłownie dziesiątki zastosowań oleju, od zastosowania w kawie po doskonały olej do opalania.

OLEJ KOKOSOWY – FUNKCJONALNOŚĆ

Bardzo stabilny olej i wytrzymały w formulacjach.

Super wchłaniający, nawilżający olejek zmiękczający, który wtapia się w skórę.

Olej ten zapewnia jedwabiście gładką skórę i włosy po bezpośrednim nałożeniu.

Zastosowania obejmują szminki, masła do ciała i balsamy.

Ten produkt jest udoskonalony, aby zapewnić funkcjonalność oleju bez wpływu aromatu na formułę.

Technicznie

INCI: Cocos Nucifera Oil

Numer CAS: 8001-31-8
Numer EINECS: 232-282-8
Olej kokosowy pochodzi z: Indonezja i Filipiny

Olej konfekcjonujemy:
500g – wiaderko białe
1000g – wiaderko białe
25kg – karton

Zobacz również: Masła
Kup olej kokosowy na Allegro: Link

Wszystkie produkty oczywiście pakujemy w kartony. Ze względu na to że w paczki pakujemy butelki szklane z płynami, dlatego owijamy je folią bąbelkową.

Informacje dodatkowe

Waga0,65 kg
Stan

Nowy

Kod producenta

075

Waga (z opakowaniem) [kg]

1.3

Rodzaj

masło

Produkt nie zawiera

alkoholu,aluminium,amoniaku,barwników,mydła,olejów mineralnych,parabenów,parafiny,PEG,siarczanów,silikonów,składników pochodzenia zwierzęcego,SLES,SLS,substancji zapachowych

Wielkość

Produkt pełnowymiarowy

Opakowanie

wiaderko

EAN

5902198170754

Opakowanie

0,5kg, 1kg, 25kg

Napisz pierwszą opinię o "OLEJ KOKOSOWY RAFINOWANY"

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Reviews

Nie ma jeszcze recenzji.

Translate »

Kategorie

OLEJ-KOKOSOWY

OLEJ KOKOSOWY RAFINOWANY

11,89 501,10  Cena brutto

Dodaj do koszyka