Realizacja zamówienia: 1 Brak gwarancji

Jest używany jako czysty olejek do kąpieli, masażu i ciała. Stosuje się go również w kremach, mleczkach przeznaczonych w szczególności dla skóry mieszanej, suchej, dojrzałej, źle ukrwionej oraz wrażliwej. Jest składnikiem kosmetyków przeciwsłonecznych. Stosuje się go w preparatach do pielęgnacji suchych włosów i suchej skóry głowy.

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...